La bellesa de Jask

Equilibri perfecte entre tempo i estridència. Unes espurnes de “house underground” i la llicencia d’incorporar un piano al cos de la cançó. Un ritme apte tant per ser escoltat davant d’una posta de sol amb un te amb gel a la ma, com per ser ballat en la intimitat. Això és el que ens transmet aquest “Beatiful”. Una barreja restringida als millors. I és que Jack Meredith, Jask per als amics, és un dels millors. La seva modèstia contrasta amb la demanda dels clubs de Nova York a mitjans dels anys ’90.

A la seva base d’operacions a Florida, Jask factura un “house” de cinc estrelles, melòdic i amb aires de jazz i inspiració R&B. Els seus orígens asiàtics es deixen sentir a cadascuna de les notes de les seves produccions que transmeten la paciència i els ideals de l’amor i la unió propis de la filosofia oriental, a la recerca del positivisme que ens ha de portar a la felicitat.

La critica especialitzada coincideix en afirmar que aquest tema és el seu projecte més encertat, un tema del que Jask és autor de la musica i de la lletra, i en el que va comptar amb la seva amiga Jocie per posar-hi la veu. Un tema que Jask va dedicar a la seva mare, poc després de la seva mort, el 31 de juliol de 2001.

Preciós…