Crec en Alansky, creador d'"A reminiscent Drive"

De la mateixa manera que els creients estan convençuts de que Deu existeix, els amants dels sons "chill" hem de fer un acte de fe per creure que Jay Alansky existeix en algun lloc de França. Se sap tant poc d’ell, que molts ni tant sols saben que és l’artífex del projecte "A reminiscent Drive", creador de peces de culte com "Ambrosia".

D’ell sabem que ha publicat diversos EP’s entre el 1996 i el 1999. La seva pista es perd als estudis del segell F Communications, que el geni de les raves Laurent Gardnier te a Paris i des d’on l’any 2000 va sortir el CD que va incloure la peça Ambrosia, que va consagrar Alansky com un dels noms propis de la cultura Chill Out.

El misteri que envolta Jay Alansky arriba fins al punt que ni el seu propi MySpace recull informació sobre el seu últim disc, Natalie Wood, publicat l’any 2007 per AMC.

Tant se val, el que realment ens importa és que, de tant en tant, en algun paratge prop del mar, contemplant la caiguda del sol, preguem per un dia més d’estiu escoltant amb devoció una d’aquelles peces anònimes creades per un Deu desconegut.

Il•lustrar aquest post no ho podria fer cap altre peça que no fos, "Ambrosia".



2 comentaris:

applejux ha dit...

en els genials MegaSoft Office de f-communications, (em sembla que el del 98), que era una selecció de la música que escoltaven a les oficines de l'empresa, hi apareixia el també genial NYC dharma. ha passat més d'una dècada i encara el punxo.

la única versió que he trobat al youtube te una intro que no hi era. comença amb la guitarra acústica... em posa els pèls de punta.

http://www.youtube.com/watch?v=No948lMkGMU

Jo soc aquell... ha dit...

Ets gran, applejuxs! N.Y.C. Dharma, és brutal. Idoni per introduir-nos en una sessió "sunset" de cinc estrelles.