Sol, sal i Paco Fernández

No és la primera vegada que us parlo de Paco Fernández, aquell home en qui encara es pot intuir el nen que de petit admirava els vells del seu barri andalús que, guitarra en ma, buscaven la forma compensar les penúries de l’època.

Paco Fernández és un home senzill i proper. Un d’aquells artistes a qui la timidesa li impedeix mirar al públic. No és estrany trobar-lo per qualsevol recó de l’illa d’Eivissa tocant pels clients d’algun local on sembla que vestir de blanc sigui norma d’obligat compliment. Però si Fernández ha fet un concert on s’entregués per complet a l’esperit eivissenc que el va captivar fa anys, és el que va oferir a la festa de 25è. aniversari de Cafe del Mar.

Les cordes de la seva guitarra espanyola vibren de forma especial quan l’escenari és la platja de Sant Antoni de Portmany, des d’on es pot contemplar la posta de sol amb Sa Conillera com a fons.

En aquest vídeo es concentren dues de les seves obres d’art; “Sal y Sol”, un títol que ja ho diu tot, i “Grillos” una peça per la que seria incapaç de trobar qualificatius. Pel meu gust, la millor que ha fet mai... (Per als impacients, al minut 9’55)

És un d’aquells moments que ens fan sentir orgullosos de ser “cursis” que s’emocionen amb una posta de sol.

1 comentari:

applejux ha dit...

el meu preferit de paco fernandez és Mani... encara el poso!

http://www.youtube.com/watch?v=1llriHdrk5E